The Real Naked Truth, 40 jaar on tour met Golden Earring – door Hans Muijsson

5 months ago

Er is niemand in Nederland die Golden Earring zo goed kent als Hans Muijsson. De man die 42 jaar achter de schermen zo dicht bij de band is gekomen…

Dit is het enige boek in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek dat het verhaal vertelt over de grootste rock ‘n roll band van ons land, vanuit het Earring kamp zelf. Een uniek verhaal dat ook de ups en downs laat zien die horen bij het leven onderweg.
Muijsson neemt je mee terug in de geschiedenis, gezien vanuit zijn ogen. Zijn avonturen vertellen het verhaal van een fan die leider werd van het Golden Earring Infocentrum om daarna voor de band te gaan werken. Uiteindelijk werd hij de persoonlijke assistent en soigneur van de band op het podium en in de kleedkamers. Een verhaal vol passie voor muziek, vriendschap en trouw waarin we ook de rafelranden van het leven in het Earring kamp leren kennen en de diepe littekens van 42 jaar on the road.
Zijn verhaal is hartverscheurend eerlijk en laat zien wat al die jaren verborgen is gebleven. Dankzij dit boek blijven deze avonturen bewaard en zien de the Real Naked Truth achter deze magische band.

Het verhaal van Muijsson wordt in het boek ondersteund door tal van unieke foto’s, appjes en handgeschreven briefjes van de bandleden.