Golden Earring dagen op 8, 9 en 10 oktober 2021 – ‘Straight From The Heart’

3 years ago

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 worden in Museum RockArt drie extra speciale Golden Earring dagen, genaamd ‘Straight From The Heart’ georganiseerd.

De expositie Golden Earring is overigens nog tot onbepaalde tijd te bezoeken in Museum RockArt tijdens de reguliere openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag en iedere eerste zondag van de maand. (+ woensdagen in de schoolvakanties)De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat we het verdrietige nieuws over George Kooymans lazen. We merken dat het mensen nog steeds bezighoudt en dat is niet vreemd want velen van zijn al bijna hun leven lang fan van de geweldige band waarvan George één van de twee oprichters is.

60 jaar Golden Earring, dat is behoorlijk uniek in de wereld als een band zo lang bestaat.

Berry Albers, fan van het eerste uur merkt al geruime tijd dat fans er behoefte aan hebben om even samen te zijn met gelijkgestemden. Daarom geven wij aan deze behoefte gehoor en worden deze 3 dagen in samenwerking met Berry georganiseerd.

De titel van deze dagen ‘Straight from the Heart is een regel uit de Earringsong ‘Angel’
Omdat: Golden Earring hun songs zo gemaakt zullen hebben, recht uit hun hart.
Omdat: Wij vinden dat 60 jaar Golden Earring NOOIT vergeten mag worden en wij er dus alles aan doen om deze geweldige band levend te houden. Het museum staat vol met heel veel moois.
Omdat: Golden Earring de fans duidelijk in het hart hebben geraakt, anders waren ze geen fan.
Omdat: er behoefte is aan gezamenlijke verwerking dus wat is er dan mooier dan dit te doen in een omgeving vol met Earring items.

LET OP: Dit zijn GEEN fanclubdagen! er zal dus ook geen live-muziek en/of ruilbeurs aanwezig zijn.

Zondag 10 oktober is dus een extra museumdag. Dit gebeurt normaal alleen de 1e zondag van de maand.
Let op: De eerder gehanteerde tijdblokken van maximaal 2 uur zijn komen te vervallen. Met het reeds aangeschafte ticket kan binnen het gereserveerde tijdsblok aangekomen worden maar er is geen tijdslimiet meer.
De openingstijden zijn hierdoor wel de reguliere openingstijden geworden van 11.00 tot 17.00 uur.

reserveer hier je bezoek: https://rockart.nl/tickets-reserveren/

Fans met een lichamelijke beperking zijn ook van harte welkom in het museum. Er is een rolstoeltoegankelijk toilet en als er problemen zijn: vraag de vrijwilligers om hulp! Ze helpen je graag als dit nodig mocht zijn.

Buiten zal een kleine tent staan om bij regen eventueel nog wat na te praten en iets te drinken. Dit kun je bij de medewerkers bestellen en mag alleen buiten genuttigd worden.

COVID 19: Tijdens het evenement worden alle op die dag geldende maatregelen in acht genomen.