Zondag 3 december draaien we Vinyl!

Zondag 3 december van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt er in Museum RockArt een unieke vinylmiddag plaats. Radio Live Oranje gaat die middag live uitzenden vanaf de originele boordstudio van Radio Veronica. Er worden singles gedraaid uit de collectie van Museum RockArt maar u als bezoeker mag ook uw eigen single meenemen die dan live op de radio te horen zal zijn. Als klap op de vuurpijl wordt vanaf 16.00 uur tot 17.00 uur de Adje Bouman Top Tien gepresenteerd door Radio Veronica icoon Ad Bouman.

De unieke samenwerking tussen museum RockArt en Radio Live Oranje dateert alweer van een paar jaar terug. Op deze vinylmiddag kunnen luisteraars van Radio Live Oranje kennis maken met museum RockArt en kunnen de bezoekers van Museum RockArt kennis maken met Radio Live Oranje. De uitzending wordt verzorgd vanaf de boordstudio van Radio Veronica die onderdeel uitmaakt van de vaste collectie van het museum.

Het laatste uur wordt ingevuld door niemand minder dan Veronica icoon Ad Bouman die een speciale aflevering van zijn legendarische programma ABTT (Adje Bouman Top Tien) live zal presenteren. En dat op de tijd waarop de ABTT vroeger altijd werd uitgezonden.

Tijdens de live uitzending van deze middag organiseert museum RockArt ook een vinylmarkt waar voor iedere beurs en voor ieders interessegebied leuk vinyl is aan te schaffen. U kunt uw aankoop dan ook direct laten draaien tijdens de uitzending van Radio Live Oranje die wordt verzorgd door de programmamakers van het programma Woensdag Centraal: Rob van Reeuwijk, Arjan Bosman en Eric van Rooij.


Radio Live Oranje is via internet te beluisteren op WWW.radioliveoranje.nl
terug naar nieuwsoverzicht