31 augustus t/m 2 september: Zeezenderweekend met Vinyl markt en Zeezender TOP 74

31 augustus 1974….. een datum om nooit te vergeten en die ook in de toekomst nooit vergeten mag worden, een datum die niet meer weg te denken is uit de geschiedenislijn van Nederland.

Daarom beheert Museum RockArt in samenwerking met Stichting Norderney voor een belangrijk deel het cultureel erfgoed van de Zeezender Radio Veronica.

Wij zullen er voor zorgen (samen met Stichting Norderney) dat al deze herinneringen die jullie ons hebben gegeven behouden zullen blijven.

In Museum RockArt zal tot in lengte van jaren de geschiedenis van de Zeezender Radio Veronica een prominente rol blijven vervullen. Het behoort immers tot het Cultureel Nederlands Historisch Erfgoed.

Zoals inmiddels gebruikelijk organiseert Museum RockArt jaarlijks op 31 augustus de Veronica Dag in het museum.

Een dag met veel muziek en mooie verhalen. Deze dag zal Radio Live Oranje een live uitzending vanuit het museum presenteren.

Zaterdag 1 en zondag 2 september wordt er een Vinyl Markt gehouden en zondag 2 september wordt tevens de ZEEZENDER TOP 74 live vanuit het museum gepresenteerd!

De grootste zeezenderhits samengebald in de Zeezender Top 74  begint al een aardige traditie te worden aan het einde van augustus. In het voor vele ouwe getrouwe zeezender-fans meest 'beladen' weekend van het radiojaar presenteert Radio Extra Gold deze keer de lijst die is  samengesteld door de luisteraars zelf vanuit Museum RockArt.  
Live vanuit de legendarische boordstudio van Veronica en met de muziek grotendeels van het originele vinyl.  
Deze middag kunt u genieten van een portie onvervalste offshore radio nostalgie!!

Entree € 7,50 per persoon

terug naar nieuwsoverzicht