FOUR MIXX in Museum RockArt

Op zondagmiddag 6 mei, van 13.00 uur tot 17.00 uur treedt de zanggroep Four Mixx op in Museum RockArt. De dames zijn geen onbekenden in het museum. Ze hebben daar al diverse keren opgetreden, waaronder in september vorig jaar. Zij verzorgden toen een spetterend optreden tijdens de Elvis tribute show. Het aanstaande optreden zal een combinatie zijn van een optreden en een openbare repetitie waarbij vele bekende (hit) songs ten gehore worden gebracht.

Ja, u leest het goed. Een openbare repetitie. Four Mixx licht een tipje van de sluier op. U gaat meemaken hoe een song in de oefenruimte tot stand komt. Uiteraard worden er ook nummers gezongen die al wat langer op het repertoire van deze zanggroep staan. Een feest der herkenning, gebracht door de enthousiaste dames van Four Mixx.

Tijdens deze middag kunt u genieten van de interessante tentoonstelling waarin 70 jaar popmuziek geëerd wordt. Een drankje aan onze gezellige bar en de Four Mixx op het podium. Deze ingrediënten moeten ruimschoots voldoende zijn voor een hele bijzondere en gezellige middag in Museum RockArt. En dat voor een toegangsprijs van slechts € 7,50!

U vindt Museum RockArt aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland.

terug naar nieuwsoverzicht