Elvis Presley 40th Anniversary – Vrienden van RockArt Live

In augustus is het precies 40 jaar geleden is dat Elvis Presley overleed. In samenwerking met It’s Elvis Time wordt vanaf 13.00 uur “Vrienden van RockArt live, Elvis 40th anniversary” op de planken gebracht.

Maarliefst 8 acts zullen die middag voor u optreden. Alle acts  brengen hun eigen interpretatie van Elvis muziek. Zonder de volgorde van  optreden al te verklappen, treden voor u op:

Patrick Palm. Tijdens de Elvis Talentenjacht in 2013 maakte Patrick  een heel goede indruk. Hij heeft een enorme podiumervaring. Kijk maar  eens op Youtube. Daar is ook een mooi duet te vinden van Patrick met  Rita Young.

Jan Terhell. Jan timmert de laatste jaren goed aan de weg. Inmiddels  is zijn tweede cd verschenen. Jan heeft een aantal zeer succesvolle  concerten gegeven in de Hoekstee in Hoek van Holland en onlangs in  theater Zuidplein in Rotterdam.

Wally Preyll maakt furore op radio en tv. Dat doet hij onder de naam  Johnny Valentino. Twee jaar geleden heeft hij samen met Peter van  Leerdam onder de naam Walter een cd uitgebracht met Elvis muziek in een  jazzy sound. De cd scoort internationaal hele hoge ogen. Deze middag  wordt een aantal van deze songs voor u gespeeld.

Rob van Reeuwijk is een allround zanger. In de jaren negentig heeft  hij voor It’s Elvis Time al op een aantal meetings opgetreden, onder  andere met DJ Fontana. Rob timmert aardig aan de weg met zijn muzikale  shows en is een van de vaste artiesten in Sociëteit Engels in Den Haag.  Onlangs is van hem een cd verschenen met een mooi overzicht van zijn  favoriete songs.

Kees Versluijs
Zeker in de Elvis wereld geen onbekende. Op de meetings in de jaren 80  en 90 kwamen we Kees al tegen. Tegenwoordig is hij een veel gevraagd  artiest op radio en televisie met Nederlandstalige kwaliteitsmuziek.  Deze middag grijpt hij uiteraard weer terug op zijn Elvis repertoire.

Four Mixx bestaat uit 4 dames die garant staan voor een spectaculair  optreden. Vierstemmig, tweestemmig, solo, niets is de dames te veel.  Inmiddels heeft het kwartet al heel wat optredens achter de rug, alsmede  twee live radiouitzendingen.

Ferry Duivesteijn is als oprechte Elvisfan een prima vertolker van  het repertoire van the King. Dat hij dat niet heel slecht doet, bewijst  zijn optreden tijdens Serieus Request in Haarlem. Kortom, een purist,  maar zeker met een eigen touch.

En last but not least, onze eigen Freia Haan Roos. Freia benadert de  Elvismuziek op haar eigen wijze. Daarbij laat ze de kern van de muziek  in tact. Soms jazzy, soms bluesy., maar altijd met respect voor het  origineel.

U ziet het. Een hele afwisselende groep artiesten, die allemaal op  hun eigen manier de muziek van Elvis voor het voetlicht gaan brengen.  Het is echt de moeite waard om dit spektakel mee te gaan maken. En u  steunt met uw komst ook het enige Nederlandse popmuseum RockArt. Voor  slechts 7,50 bent u een hele middag muzikaal onder de pannen. Lekker  onder het genot van een drankje genieten van mooie muziek en kijken naar  al het moois wat het museum te bieden heeft. Laten we die dag met zijn  allen tot een groot succes maken. Voor u zelf, voor de artiesten, voor  Elvis en natuurlijk ook voor RockArt.

terug naar nieuwsoverzicht